ESPA
<

Έλληνες Αρχιτέκτονες στη Γερμανία

Η Γερμανία αποτελεί προορισμό με τεράστιο ενδιαφέρον και πάρα πολύ καλές προοπτικές για επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία. Οι αποδόσεις μπορεί στις περισσότερες περιπτώσεις να είναι σε σχέση με την Ελλάδα σε χαμηλότερα επίπεδα, η σταθερή ζήτηση και το γενικά σταθερό οικονομικό περιβάλλον κάνουν, όμως, τη Γερμανία ιδιαιτέρως ελκυστική. Κι ενώ υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από το ελληνικό επενδυτικό κοινό, σε περισσότερες περιπτώσεις δεν πραγματοποιούνται επενδύσεις, επειδή δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι επαγγελματίες, που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν το αντίστοιχο εγχείρημα, προκειμένου να φύγουν οποιεσδήποτε ανησυχίες από την πλευρά του επενδυτή και να εξασφαλιστεί η επιτυχία της επένδυσης. Κοινώς, οι έλληνες επενδυτές δεν βρίσκουν έλληνες αρχιτέκτονες στη Γερμανία.

Οι Μαββίδης + Συνεργάτες, ως έλληνες αρχιτέκτονες στη Γερμανία και στην Ελλάδα, παρέχουν όλες τις υπηρεσίες Μηχανικού και σε συνεργασία με τοπικούς συνεργάτες όλες τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, που απαιτούνται για την επένδυση σε ακίνητο στη Γερμανία, λαμβάνοντας, προφανώς, υπόψη τις απαιτήσεις και τα δεδομένα, που ισχύουν στη Γερμανία.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις εξής υπηρεσίες:

  • Υπηρεσίες Αρχιτέκτονα Μηχανικού σύμφ. με την HOAI (Κανονισμός αμοιβών Αρχιτεκτόνων και λοιπών Μηχανικών)
  • Υπηρεσίες Πολιτικού Μηχανικού σύμφ. με την HOAI
  • Υπηρεσίες Μηχανολόγου Μηχανικού σύμφ. με την HOAI
  • Δημοπράτηση και υποστήριξη κατά την ανάθεση έργων, είτε σε γενικό εργολάβο, είτε μεμονωμένα σε συνεργία
  • Παρακολούθηση – έλεγχος τεχνικών εργασιών ή επίβλεψη του τεχνικού έργου
  • Διοίκησης τεχνικού έργου (project management)

Ως Μηχανικοί στη Γερμανία παρέχουμε πέραν των κλασσικών υπηρεσιών Μηχανικού ενδεικτικά και τις παρακάτω συμβουλευτικές υπηρεσίες:

  • Υποστήριξη στην εύρεση κατάλληλων για επένδυση ακινήτων, είτε μεμονωμένα, είτε πακέτα ακινήτων
  • Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου – τεχνικός έλεγχος ακινήτων στη Γερμανία
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες στα πλαίσια της ανάπτυξης ακινήτων στη Γερμανία (real estate development consulting Germany)

Πέρα από τις παραπάνω αναφερόμενες υπηρεσίες παρέχουμε σε συνεργασία με τοπικούς συνεργάτες, όπως μεσίτες, δικηγόρους, φοροτεχνικούς, κλπ. πρόσθετες υπηρεσίες, λειτουργώντας ως ‘γενικός σύμβουλος’ επένδυσης στη Γερμανία. Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται ανά περίπτωση στις πραγματικές ανάγκες του έργου και του επενδυτή. Δείτε εδώ όλες τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία μας, και μη διστάσετε να μας ρωτήσετε, αν έχετε οποιαδήποτε σχετική ερώτηση.

Επικοινωνήστε με την Μαββίδης + Συνεργάτες, έλληνες αρχιτέκτονες στη Γερμανία, για να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε κι εσάς στην επένδυσή σας στη Γερμανία!

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message

    captcha

    GOOGLE MAPS


    View Mavvidis + Partners in a larger map