ESPA
<

Αρχιτέκτονες Μηχανικοί για ξεχωριστές προτάσεις

Αρχιτέκτονες στη Θεσσαλονίκη

Μαββίδης + Συνεργάτες _ Αρχιτέκτονες

«Η Αρχιτεκτονική ενός κτιρίου είναι αυτή, που το κάνει να ξεχωρίζει, να είναι όμορφο και λειτουργικό. Συνάμα, πρέπει ένα έργο να είναι τεχνικά άψογο αλλά και οικονομικά υλοποιήσιμο και βιώσιμο. Έτσι, η επιλογή ενός ικανού και κατάλληλου Αρχιτέκτονα είναι βασική προϋπόθεση για ένα σε όλα τα επίπεδα ικανοποιητικό αποτέλεσμα».  

 

Το αρχιτεκτονικό τμήμα της Μαββίδης + Συνεργάτες αποτελείται από Αρχιτέκτονες με μεγάλη εμπειρία πολυεθνικού επιπέδου σε κατασκευές και έργα σχεδόν κάθε είδους, χρήσης και κλίμακας. Επίσης, διαθέτουν εξειδίκευση στα επαγγελματικά ακίνητα. Τα αξιόλογα και ιδιαιτέρως ικανά στελέχη της εταιρίας μας, εξασφαλίζουν την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων στα έργα που αναλαμβάνει. Οι Αρχιτέκτονες μας κατέχουν σε βάθος τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και είναι σε θέση να παρέχουν σε άριστο επίπεδο μελετητικές υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και μοναδικότητας. Διαθέτοντας όλη τη βάση της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και συνδυάζοντας τη με τη σύγχρονη ευρωπαϊκή σκοπιά, προσδίδουμε σε κάθε έργο την ξεχωριστή πινελιά που αποζητά ο πελάτης – επενδυτής, και την ευρωπαϊκή αύρα που απαιτεί η σύγχρονη κοινωνία μας. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου, αναπτύσσουμε ιδιαίτερες προτάσεις και πρωτότυπες λύσεις, που καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών τους και είναι στα οικονομικά – επενδυτικά πλαίσια που τίθενται από τον πελάτη.

Η εκπόνηση των αρχιτεκτονικών μελετών από τη Μαββίδης + Συνεργάτες ξεκινάει από την σύλληψη της πρώτης ιδέας και την προμελέτη, προχωρεί στον σχεδιασμό και μπορεί να φτάσει μέχρι και τη λεπτομερή μελέτη εφαρμογής που θα ενσωματώνει κι όλες τις μελέτες των υπόλοιπων ειδικοτήτων. Στη Μαββίδης + Συνεργάτες θεωρούμε απαραίτητη και εφαρμόζουμε κατά κόρον την ενσωμάτωση των υπόλοιπων τεχνικών μελετών στη μελέτη εφαρμογής, προκειμένου να εξασφαλιστεί διαμέσου του “integral planning” το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ακόμα, η εταιρία μας παρέχει στα πλαίσια του general planning σε συνεργασία με το δίκτυο των επιλεγμένων εξειδικευμένων συνεργατών της, όλες τις ανά έργο απαιτούμενες υπηρεσίες μελετών. Η Μαββίδης + Συνεργάτες (Αρχιτέκτονες) διαθέτει στους κόλπους της για ειδικά θέματα μερικούς από τους καλύτερους Αρχιτέκτονες στη Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα και για δύσκολα έργα που απαιτούν ειδικές γνώσεις, όπως για παράδειγμα ξενοδοχεία, το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Δουλεύουμε ως Αρχιτέκτονες στη Θεσσαλονίκη, έχοντας θέα αλλά και πηγή έμπνευσης τη θάλασσα της. Αναλαμβάνουμε, όμως, έργα τόσο σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Είμαστε, λοιπόν, στη διάθεσή σας για την πραγματοποίηση και της δικής σας επένδυσης … Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message

    captcha

    GOOGLE MAPS


    View Mavvidis + Partners in a larger map